feb 08, 2019

Gezond groen

Groentesapjes zijn hot en trending in foodie land! Niet verrassend als je weet welke voordelen je met zo’n sapje naar binnen slurpt. En met die gure grijze dagen kunnen we best wel een boost gebruiken, niet waar?

Vitaminebommetjes

Versgeperste fruitsapjes zijn gezond, maar bevatten veel natuurlijke suikers. Het is dus een goed idee om ook eens naar smoothies en sapjes te grijpen met groenten. Die bevatten veel minder suiker en zo kom je ook sneller aan de aanbevolen hoeveelheid groentjes. Geen zorgen, je hoeft niet heel je sapje groen te maken. Je kunt perfect groenten en fruit combineren, mix & match er maar op los! Het is niet enkel vitaminerijk, maar zo’n sapje ontgift en reinigt ook je lichaam. Hallo detox!

Kan jij wel een detox gebruiken, maar geen idee wat je bij elkaar kan gooien? Wat denk je van banaan en (diepvries)spinazie? Als je het graag wat frisser hebt, kan je ook gaan voor komkommer, munt en limoen of ga voor combinaties met gember. De superknol gember werkt ontstekingsremmend, maar bezorgt je ook een energieboost. Geen zin om te knoeien in de keuken? Kom je sapje bij ons halen!

Biet the blues

Naast onze verse frisse fruitsapjes kan je bij ons ook genieten van ons groentesapje met rode biet en appel. Het sapje ziet er niet alleen vrolijk uit, maar bevat ook veel vitamientjes waar je instant vrolijk van wordt! Zo zorgt rode biet voor bijna alle vitamines en mineralen die je nodig hebt en de groente bevat ook nog eens weinig calorieën! Daarnaast zou de ijzer en de chloor in de rode biet ook helpen om je opgeslagen vet sneller te verliezen. Een win-win dus, als je het ons vraagt!

Graag eens proeven? Spaar ervoor en ontdek het sapje helemaal gratis 😉