apr 12, 2018

met Latte Oreo!

TGIF! Oftewel, Thank god it’s friday! Vanavond begint het weekend weer, maar eerst moeten we natuurlijk nog de laatste dag van de werkweek overleven. Om je op weg te helpen, hebben wij alvast een paar handige tips voor je verzameld om van deze vrijdag de dertiende een echte topdag te maken. Lees snel verder en dan vlieg je zo het weekend in!

 

  • Een goed begin is het halve werk! Zorg ervoor dat je zonder al te veel stress aan je dag kunt beginnen. Neem rustig de tijd om op gang te komen, gun jezelf een extra kopje koffie en maak een duidelijke to do-list met je taken van de dag.
  • Keep moving! Het is een cliché, maar bewegen doet je altijd goed. Probeer elk uur minstens even een rondje door je kantoor of werkruimte te lopen en doe eventueel een paar stretchoefeningen. Een klein gebaar, maar je zal meteen een kleine energieboost voelen.
  • Natuurlijk ben je gefocust op het weekend, maar probeer toch ook al even aan maandag te denken. Probeer orde op zaken te stellen. Werk alle zaken af die je vandaag nog kan afronden, dan hoef je daar tijdens je vrije dagen alvast niet aan te denken. Probeer ook al een overzicht te maken van je eerste prioriteiten op maandag. Zo begin je met een goed gevoel aan het weekend.
  • Precies omdat je vandaag waarschijnlijk nog een aantal zaken wilt afsluiten, is het handig als je niet gestoord kunt worden door telefoontjes en/of e-mails. Steeds meer mensen voeren op vrijdag een telefoon- of e-mailloze dag in. Lijkt dit je wel wat? Bekijk dan samen met je collega’s en baas of dit voor jou haalbaar is.
  • Voel je toch nog een dipje opkomen? Dan hebben we de ultieme oplossing voor je: een heerlijke traktatie voor jezelf! Wat dacht je van een Latte Oreo? De perfecte combinatie van een stevige Douwe Egberts-koffie (caffeïneshot, check!) met romige Nutroma-opschuimmelk en zoete slagroom, vanillesiroop en – last but not least – Oreo-crumble. Een echte verwennerij, die je zo een heerlijk momentje voor jezelf bezorgt! Go go go!