jun 26, 2018

Must do’s voor zomers plezier!

Of het nu typisch Belgisch zomerweer is of tropisch warm, de zotste herinneringen worden tijdens de zomer gemaakt! Wil jij ook aan die zomerplannen beginnen, maar is de inspiratie zoek? Droom dan snel weg bij deze goedkope tips!

Organiseer een gezellige picknick

Niets plezanter dan een fietstochtje of een wandeling door het groen af te sluiten met een fijne picknick. Dekentje, een verfrissend glaasje Coca-Cola, stokbrood, beleg, fruit en klaar!

Ga eens kamperen

Je hoeft niet ver te reizen om te vertoeven in de prachtige natuur! Trek naar de Ardennen, zet je tent op en warm jullie op aan een kampvuur.

Relax en lees een boek

Maar waar die verlofdagen in de zomer echt voor dienen? Om terug op adem te komen! Je hoeft geen drukke zomer te plannen om ten volle van de zomer te genieten. Kies gewoon een goed boek uit, zonnebril op je neus en geniet van je tijd in de zon!

Another mocktail please!

Het hoeven niet altijd cocktails te zijn die de zomer sieren. Ga zelf aan de slag en tover een prachtige mocktail  tevoorschijn, de alcoholvrije versie van een cocktail. Een sprankelende tip: experimenteer met Coca-Cola en ananas, mmm.

Vertrek op mini roadtrip

Reizen hoeft niet duur te zijn! Ook in Europa heb je tal van landen die je zomer extra speciaal maken. Denk aan een roadtrip in Frankrijk, Italië of misschien Kroatië! En de echte durvers geraken misschien al liftend op de bestemming!

Neem een Boule de Berlin dabei

Het is een traditie die al jaren meegaat, een Boule de Berlin verorberen op het strand. Heerlijk als je honger krijgt na dat zwempartijtje!

Dans mee met de beat

Geen centjes om los te gaan op Pukkelpop, Dour of andere festivals? Geen nood, je vindt tal van gratis muziekevenementen! Denk maar aan de Gentse Feesten of Maanrock. Of je nestelt je in het gras van het park met vrienden en zet daar een deuntje op. Natuurlijk niet te luid zodat je de andere parkgangers niet stoort!

Zoek zon, zee en strand op

En wat is een zomer zonder een bezoek aan het strand? Juist ja, niet compleet! Niets zo zalig als je hoofd leegmaken aan het strand. Speel een potje beach tennis, beleef waterpret en psst, vergeet de zonnecrème niet in je strandtas te steken hè!

Ben je nog niet helemaal summer proof?
Doe dan zeker mee met onze wedstrijd van Coca-Cola. Koop een menu, ontvang een krasbiljet en wie weet zit er onder jouw kraslaag een supertof zomerpakket. Veel succes!