feb 05, 2019

#PanosFoodie alert!

Verandering van spijs doet eten en dat weten wij bij Panos ook! We stellen je dus met veel plezier twee nieuwe Foodie-sterren voor: Caesar Classic & Avocado Boost!

Caesar classic: keizerlijk goed!

Dacht je meteen aan een slaatje? Nee hoor, deze klassieker proef je nu bij ons in de vorm van een broodje. Je ooit al eens afgevraagd hoe het recept aan zijn naam komt? En euh, haal maar snel die Romeinse leider uit je hoofd… De oorsprong zou in de Mexicaanse grensstad Tijuana liggen. Het begon allemaal in het hotel ‘Caesars’s Palace’ met onverwachte gasten en een knorrende maag, maar een voorraadkast die daar duidelijk niet op voorbereid was. Ze schaarden wat restjes bij elkaar en zo geschiedde!

Benieuwd naar onze versie? Wij geven alvast een tipje van de sluier! Denk: malse stukjes kipfilet, ansjovis, confetti van grana Padano, schijfjes ei, knapperige romeinse sla, snippers bieslook en Caesar dressing natuurlijk!

En psst, de Caesar Classic staat tussen onze app-beloningen ! Zo kan je hem gratis eens proeven 😉 Score!

Boost je lunch met onze Avocado Boost

Tenzij je ergens ver weg op een onbewoond eiland met je kop in het zand zat, had je vast al in de gaten dat avocado hip is. De romige groene vrucht is niet enkel hip, maar ook reuzelekker en gezond. Zo zou het groene goud het verouderingsproces afremmen, maar ook je honger. De onverzadigde vetten en vezels bezorgen je een verzadigd gevoel, waardoor je dus minder snel terug met honger zit!

Maar avocado is niet het enige waarmee we jou een boost willen geven! We voorzien je smaakpapillen ook van frisse komkommer, spinazieblaadjes, hummus, rode ui en peper. Oh, en voor we het vergeten: dit Foodie-broodje is helemaal vegan!