mrt 05, 2018

Trend gespot: water met een smaakje!

Gearomatiseerd water zit in de lift en dat is geen toeval. Wie van frisdrank houdt, maar geen zin heeft in suiker noch calorieën kan een beroep doen op water met een smaakje. Panos heeft heel wat water voor je klaarstaan. Met of zonder bubbels. Met of zonder smaakje. Welke dat zijn?

 

Naast Chaudfontaine blauw, rood, citroen en pompelmoes-cranberry kan je nu ook voor framboos-limoen of limoen-munt gaan. Elke Chaudfontaine Fusion smaak heeft zo zijn voordelen. Citroen en limoen-munt zijn echte dorstlessers. Pompelmoes-cranberry is dan weer een frisse opkikker. Welke smaak je ook kiest: ze hebben allemaal 0% suiker en 0 calorieën op het etiket staan. Wat er dan wel in zo’n flesje van 50 cl zit?

 

100% natuurlijk

Chaudfontaine Fusion wordt gemaakt op basis van mineraalwater uit de Ardennen en  natuurlijke ingrediënten. En daar is Nittya De Cock, Product Development Manager, erg trots op: “De aroma’s zijn 100% natuurlijk. (…) Natuurlijk lukt de ontwikkeling van een nieuw drankje niet van de ene dag op de andere. Het is een kwestie van uitproberen en testen, zowel door ons team als een panel van consumenten. In totaal moet je zo’n 6 tot 9 maanden rekenen voor een nieuw drankje op de markt komt.”

 

Snelle stijgers

Vorig jaar was gearomatiseerd een nieuwkomer op de Belgische markt, dit jaar wordt het een gevestigde waarde aldus trendwatchers. De trend past perfect in onze drang om steeds bewuster met onze voeding om te gaan en gezonder te eten en drinken. “Binnen de marktgroei van gearomatiseerd water neemt Chaudfontaine Fusion maar liefst 19% voor haar rekening.” Santé op jullie gezondheid.